Δείτε παρακάτω μερικά μόνο απο τα έργα της  Neostal που έχουν κάνει χαρούμενους τους πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν!!

Με περισσότερα απο 20 Χρόνια στις πλάτες μας και περισσότερους απο 950 κ’ πλέον πελάτες συνεχίζουμε! Η συνέπεια και οι προσπάθειες όλων αυτών των ετών για βέλτιστο αποτέλεσμα είναι οι λόγοι για τους οποίους έχουμε κερδίσει την εκτίμηση της αγοράς έχωντας έτσι καταφέρει το όνομα Neostal

να είναι η Νούμερο 1 επιλογή στις ειδικές κατασκευές και στα κουφώματα αλουμινίου!

“Σταματία Αλεξανδρή” Έυβοια”

“Σας Ευχαριστούμε για την καλή δουλειά, και την άμεση ανταπόκριση! Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Με υπομονή μπροστά στα απρόοπτα και επαγγελματισμό! χίλια Μπράβο!!! Μακάρι να σας είχαμε βρεί νωρίτερα!!!

Χρήστος Γκερένος” “Χαλάνδρι”

10 αστέρια για την σχολαστικότητα στην δουλειά σας. Σε αυτούς τους καιρούς δεν θα μπορούσα να φανταστώ εταιρείες να μπορούν να στέκονται αντάξια και πεισματικά σε προ κρίσης επίπεδα ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών!!! Συγχαρητήρια!!!

Κατερίνα Λ.” Βάρκιζα”

Αλλαξα τα παλαιά ξύλινα κουφώματα στο εξοχικό μου και έβαλα αλουμινίου με όψη ξύλου. Το σπίτι κυριολεκτικά σφραγίστηκε, και πλέον έχω ησυχία και οικονομία στην χρήση του κλιματιστικού. Για το συνεργείο εχω να πω τα καλύτερα, διότι με προετοίμασαν σωστά για την όλη διαδικασία, και ολοκληρώσαν την δουλειά στους χρόνους που είχαν υπολογίσει. Το σπίτι αναβαθμίστηκε κυριολεκτικά, με κόστος πολύ χαμηλότερο απο αυτό που υπολόγιζα στην αρχή! Πολύ καλή δουλειά Δημήτρη!!! Σε Ευχαριστούμε!!!!

Βασίλης” “Βραυρώνα – Αττικής”

Αλλαξα τα παλιά αλουμινοπαράθυρα με καινούργια (ΕΤΕΜ). Σίγουρα άξιζε τον κόπο, και η απόσβεση ξεκίνησε απο την πρώτη ώρα! Παρ’οτι με συμβούλεψαν, δεν έβαλα θερμοδιακοπή σε όλα τα ανοίγματα λόγο κόστους αλλά το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους! …καμία σχέση!!! Η διαφορά βέβαια σε σχέση με το παρελθόν είναι η μέρα με την νύχτα, και έγκειται κυρίως στην σωστή τοποθέτηση, διότι όσο καλό και αν είναι το κούφωμα αν δεν τοποθετηθεί σωστά δεν πρόκειται να αποδώσει. Η Neostal ξέρει καλά την δουλειά με κάθε λεπτομέρειά της. Σου κάνουν ότι κατασκευή θέλεις και την προσαρμόζουν με σχολαστικότητα. Για τις τιμές θα το καταλάβετε και μόνοι σας απο τις προσφορές που θα πάρετε απο τον ανταγωνισμό. Προσωπικά συστήνω την Neostal γιατι είναι οργανωμένη και έμπειρη με σύγχρονο εξοπλισμό και ποιοτικές οικονομικές λύσεις.

Αριστεία στην Δουλειά με ευαισθησία απέναντι στο περιβάλλον εδω και 20 χρόνια! …Τι άλλο να περιμένει κανείς!

Η Neostal προπορεύεται και αναβαθμίζει την εικόνα των ακινήτων της χώρας, βελτιώνοντας παράλληλα και το ενεργειακό μας αποτύπωμα μειώνοντας τα ποσοστά του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην ατμόσφαιρα και αυξάνοντας την καθημερινή οικονομία της κάθε οικογένειας. Το βλεπουμε συνολικά …Αισθητικά & Ενεργειακά!

 Αισθητικά γιατί κάθε μια εγκατάσταση κουφωμάτων έχει συνολικό αντίκτυπο, οχι μόνο ως προς την αισθητική αναβάθμιση του συγκεκριμένου ακινήτου αλλά και για την περιοχή που ανήκει,

 Ενεργειακά, γιατί καθε νοικοκυριό που εξοικονομεί ενέργεια συμβάλει ώστε Καθαρότερο περιβάλλον για εμάς και τα παιδιά μας!”]η χώρα συνολικά να μειώνει τις ενεργειακές της ανάγκες και να απεξαρτάται συνεχώς απο το ρυπογόνο και κοστοβόρο πετρέλαιο. 

  Το κάνουμε καλά!

Γιατί ότι φτιάχνουμε μένει, και αν δεν είναι σωστό, τότε δεν θα μας διαφημίσει. Απο τις πιο οργανωμένες εταιρείες της αγοράς, με πιστοποιημένα προϊόντα, και απο τις λίγες εταιρείες που αυξάνει σταθερά το πελατολόγιο της κάθε χρόνο με τον κύριο όγκο διαφήμισης να προέρχεται απο το ίδιο της το πελατολόγιο!

Με σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής! & εμπειρία 20 χρόνων!

 

E38

ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ / ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

ΕΤΕΜ – Ε-38